望麓自卑—湖南大学最具潜力的校园传媒

QQ登录

只需一步,快速开始

飞跃了时间的局限,拉近地域的平面~

紧紧相连~~~

爱你一万年~~

爱你经得起考验~~~

我爱你一万年诶诶~~~
歌曲:今天
演唱:刘德华
词:陈乐融 曲:黄庆元

-LRC编辑-:-谭岳锋-
----QQ:258151231----

走过岁月我才发现世界多不完美
成功或失败都有一些错觉
沧海有多广江湖有多深
局中人才了解

生命开始情不情愿总要过完一生
交出一片心不怕被你误解
谁没受过伤 谁没流过泪

何必要躲在黑暗里自苦又自怜
我不断失望 不断希望
苦自己尝笑 与你分享
如今站在台上也难免心慌

如果要飞得高就该把地平线忘掉
等了好久终於 等到今天
梦了好久终於 把梦实现

前途漫漫任我闯幸亏还有你在身旁
盼了好久终於 盼到今天
忍了好久终於 把梦实现
那些不变的风霜早就无所谓
-----累-也-不-说-累------

---LRC编辑-:-谭岳锋----★----QQ:258151231---

我不断失望 不断希望
苦自己尝笑 与你分享
如今站在台上也难免心慌

如果要飞得高就该把地平线忘掉
等了好久终於 等到今天
梦了好久终於 把梦实现

盼了好久终於 盼到今天
忍了好久终於 把梦实现

等了好久终於 等到今天
梦了好久终於 把梦实现

盼了好久终於 盼到今天
忍了好久终於 把梦实现

---LRC编辑-:-谭岳锋----★----QQ:258151231---
♀〓谢〓〓〓〓〓谢〓〓〓〓〓〓欣〓〓〓〓〓赏〓♀
刘德华_无间道(国语)
mp3.91.com

不 我不愿意结束
我还没有结束
无止境的旅途
看着我 没停下的脚步
已经忘了身在何处
谁能改变 人生的长度
谁知道永恒有多么恐怖
谁了解生存往往比命运还残酷
只是没有人愿意认输
我们都在不断赶路忘记了出路
在失望中追求偶尔的满足
我们都在梦中解脱清醒的苦
流浪在灯火阑珊处
去不到终点 回到原点
享受 那走不完的路
谁能改变 人生的长度
谁知道永恒有多么恐怖
谁了解生存往往比命运还残酷
只是没有人愿意认输
在失望中追求偶尔的满足
流浪在灯火阑珊处
去不到终点 回到原点
享受 那走不完的路
一路上演出难得糊涂
一路上回顾难得麻木
在这条亲密无间的路
让我像你 你像我
怎么会孤独
在失望中追求偶尔的满足
流浪在灯火阑珊处
既然没终点 回到原点
我想 我们都不 不在乎
刘德华 - 一

作词:方文山 作曲:林迈可 编曲:林迈可

lrc制作:卜 超 QQ:6313827

一条街 一对对 一束玫瑰 一次我难忘的约会
一整夜 一直背 一种香味 一张性感如你的嘴
一回回 一杯杯 一喝就醉 一种就是你的感觉
一些些 一天黑 一轮满月

一对味 一生爱都给 一辈子我就只爱这一回
一种缘份很强烈
一种直觉 一生爱都给 一段故事完美的结尾
一切如童话的情节

一些些 一天黑 一轮满月 一场恋爱我什么都不缺

一对味 一生爱都给 一整个由我呵护的世界
一个我迷恋的谁 喔
一种直觉 一生爱都给 一句永世爱你的绝对
一行我手写的无悔~喔

什么都不缺 不缺 不缺
完美的结尾 结尾 结尾 oh
什么都不缺 不缺 不缺
就是爱你的感觉 感觉 感觉
一场恋爱我什么都不缺

lrc制作:卜 超 QQ:6313827
陶喆
流沙
词:娃娃曲:陶喆
OH YEH
OH
并不是真的路过而已
也不是真的我会想你
全部不是真的
是骗自己
其实还爱你
爱着你
我以为我早想清楚
不由自主恍恍惚惚又走回头路
再看一眼有过的幸福
爱情好象流沙
我不挣扎
随它去吧 我不害怕
爱情好象流沙
心里的牵挂
不原放下 OH BABY 让我这样吧
并不是真的路过而已
也不是真的我会想你
全部不是真的
是骗自己
其实还爱你
爱着你
我以为我早想清楚
不由自主恍恍惚惚又走回头路
再看一眼有过的幸福
爱情好象流沙
我不说话
等待黑暗 让眼泪落下
爱情好象流沙
明知该躲它
无法自拔 OH BABY 是我太傻
是一再的做
一再的错不由我
我一步一步一步一步 慢慢走向流沙
爱情好象流沙
我不挣扎
随它去吧 我不害怕
爱情好象流沙
心里的牵挂
不原放下 OH BABY 让我这样吧
omarjanedit
Avril Lavigne - Tomorrow
And I wanna believe you,
When you tell me that it'll be ok,
Ya I try to believe you,
But I don't
When you say that it's gonna be,
It always turns out to be a different way,
I try to believe you,
Not today, today, today, today, today...
I don't know how I'll feel,
Tomorrow(tomorrow), tomorrow(tomorrow)
I don't know what to say,
Tomorrow(tomorrow), tomorrow(tomorrow)
Is a different day

It's always been up to you,
It's turning around,
It's up to me,
I'm gonna do what I have to do,
Just don't
Gimme a little time,
Leave me alone a little while,
Maybe it's not too late,
Not today, today, today, today, today...
I don't know how I'll feel,
I don't know what to say,
Is a different day
Hey yeah yeah, hey yeah yeah, and I know I'm not ready,

Hey yeah yeah, hey yeah yeah, maybe tomorrow
Hey yeah yeah, hey yeah yeah
i'm not ready
Hey yeah yeah, hey yeah yeah, maybe tomorrow

And I wanna believe you
When you tell me that it'll be ok
Ya I try to believe you
But I don't
Tomorrow it may change
Avril Lavigne - When You're Gone

Venassa Wu & Kevin Boul @ LK歌词组 翻译

I always needed time on my own / 总以为自己一个人独处的时间不够
I never thought I'd need you there when I cried / 从未想过,我伤心的时候会如此需要你

And the days feel like years when I'm alone / 孤单的日子总是度日如年
And the bed where you lie is made up on your side / 你的那一半床还是为你空着

When you walk away I count the steps that you take / 自你走后,我每天都细数你离开的日子
Do you see how much I need you right now? / 你知道我现在有多需要你吗?

When you're gone / 你走以后
The pieces of my heart are missing you / 破碎的心仍不停想你
The face I came to know is missing too / 曾经熟悉的脸庞也随之而去
The words I need to hear to always get me through the day / 曾经的甜言蜜语让我撑过了每一天
And make it ok, I miss you / 所以日子才没那么漫长。我想你

I've never felt this way before / 以前从未有过如此感觉
Everything that I do reminds me of you / 做每件事时我总忍不住想起你的身影

And the clothes you left are lyin' on the floor / 你穿过的那些衣服散落在地
And they smell just like you / 上面还留有你的味道
I love the things that you do / 我喜欢你做的每件事

When you walk away I count the steps that you take / 自你走后,我每天都细数你离开的日子
Do you see how much I need you right now? / 你知道我现在有多需要你吗?

The pieces of my heart are missing you / 破碎的心仍不停想你
The face I came to know is missing too /曾经熟悉的脸庞也随之而去
The words I need to hear to always get me through the day / 曾经的甜言蜜语让我撑过了每一天
And make it OK/ 所以日子才没那么漫长

I miss you / 我想你
We were meant for each other / 我们本已命中注定
I keep forever / 我永远都执此信念
I know we were / 我知道我们终会相互厮守在一起

All I ever wanted was for you to know / 我只想让你知道
Everything I do I give my heart and soul / 做任何事我都全心全力
I can hardly breathe / 我已筋疲力尽
I need to feel you here with me / 现在只想和你在一起

The face I came to know is missing too / 曾经熟悉的脸庞也随之而去
And make it OK/ 所以日子才显得不那么漫长
I miss you / 我想你

Lrc by L.J. from LK Lyrics Group
天下无水…
我越来越觉得李健版的《传奇》好听了