望麓自卑—湖南大学最具潜力的校园传媒

QQ登录

只需一步,快速开始

[音乐推荐] 《王子变青蛙》 插曲 〈不够勇敢〉

[wmv]http://s1.7t7t.com/pycs/W/200564/5506/210306.Wma[/wmv]

王子变青蛙电视原声带
不够勇敢 Not Brave Enough (插曲)
唱:VJ
曲:Victor Lau | 词:Toro/Victor Lau
www.51lrc.com ★ Vicky8800制作
守在你身边 看你每一个笑脸
笑得那么甜 是他给了你誓言
不敢有埋怨 都是我心甘情愿
或许有一天 我的爱你能看见
一天一点 你渐渐走远
我却像空气被忽略
只怪我的爱不够勇敢
一直沉默的作你的依赖
让一切石沉大海
Baby now I need you by my side
过去的一切该怎么放开
Without you I can't fall in love again
Til the end of time In a world so close to me
I'm just so in love With a girl who's in my heart
Each and Everyday I wanna have you next to me
And I say to the world I'll never let it end
一天一点 你渐渐走远
我却像空气被忽略
只怪我的爱不够勇敢
一直沉默的作你的依赖
让一切石沉大海
Baby now I need you by my side
过去的一切该怎么放开
Without you I can't fall in love again
(I can't never fall in love)
明明知道 直到有一天
发现你不再有笑脸
只怪我的爱不够勇敢
一直沉默的作你的依赖
让一切石沉大海
过去的一切该怎么放开
只怪我的爱不够勇敢
一直沉默的作你的依赖
让一切石沉大海
过去的一切该怎么放开
Without you I can't
Oh baby I can't fall in love again
www.51lrc.com ★ Vicky8800制作
Over...
今年的<流星花园>
感觉还不错
这首被评为最伤感的电视剧插曲
那我帮你哭啊